Over jouw psychische klachten

Welkom op jouwpsychischeklachten.nl

In september 2018 startte ik het Instagram account jouwpsychischeklachten.nl Mijn eerste Instagram bericht was:

Ik heb dit account geopend omdat ik zelf iedere dag vecht met psychische problemen. Ik vind het er niet toe doen wat ik heb. Het is al vervelend genoeg. Ik ben bezig om meer openheid te creëren rond om psychische problemen op sociale media. Ik word binnenkort opgenomen maar wilde wel al beginnen met Instagram. Website wordt aan gewerkt.

Nu is het zover:

Langzaam komt het moment dat ik mij verder wil gaan inzetten om de ervaringen die ik heb opgedaan te delen. Waar ben ik tegenaan gelopen? Welke informatie heb ik gekregen waar ik wat aan gehad heb? Wie kan mij daar het beste mee helpen? En om deze informatie bij elkaar te bundelen ga ik bloggen over deze onderwerpen.